De laatste jaren maken steeds meer ondernemingen gebruik van vlogs en complete video’s om de naamsbekendheid van het bedrijf en de merken te vergroten. Tevens worden de video’s gebruikt om nieuwe mensen aan te trekken, waardoor video marketing een belangrijk onderdeel vormt in de online marketing strategieën van veel bedrijven. Wat maakt video marketing nu zo populair?

De voordelen van video marketing

Als je een video op een geschikte manier inzet, kan dat vele voordelen voor je bedrijf opleveren. Ten eerste helpt het klanten vaak om een beslissing te maken en over te gaan tot kopen. Ten tweede kan een video overal gedeeld worden, waardoor deze een groot bereik hebben en veel mensen aangesproken worden. Hierbij moet je wel letten op welk platform je video gedeeld wordt. Langere video’s zijn geschikter bijvoorbeeld voor YouTube dan voor Instagram. Ook video’s via reclamemails versturen leidt tot een hoger doorklik-gehalte, wat mensen doorverbindt daar je website. Als laatste gebruikt slechts negen procent van alle bedrijven YouTube als kanaal, waardoor je ook als zeer vernieuwend wordt ervaren als je via YouTube video marketing laat plaatsvinden.

Online video marketing bureau

Video marketing is een specialisme van online marketing bureaus zoals KSN Studios, waarvoor je bij inschakeling van het bureau kunt kiezen. Een bedrijfsfilm laten maken is een zeer effectieve manier om je boodschap op een originele manier te vertellen. Bij het inschakelen van specialisten wordt er eerst gekeken naar welke boodschap je over wil brengen; is die voor een intern of extern publiek? Ook wordt er gekeken naar je einddoel en wat de uitdagingen hierbij kunnen zijn. Kwaliteit, originaliteit en perfectie; dat zijn de waarden, waarnaar binnen KSN Studios gestreefd wordt bij de productie van jouw bedrijfsfilm. Een bedrijfsvideo bij KSN is altijd op maat gemaakt, dus aansluitend bij jouw wensen en behoeften.

 

CORE SERVICES