Haal het meeste uit social media management voor uw onderneming.

Voor bedrijven is social media management geen optie meer maar een must. Mensen over de hele wereld gebruiken sociale media platforms om hun favoriete merken te volgen en zelfs te communiceren. Vandaar dat dit de meest effectieve manier is om een nieuw publiek te bereiken en uw bedrijf vooruit te helpen. Gezien het feit dat er momenteel 600 miljoen mensen op Instagram, 2 miljard mensen op Facebook en 328 miljoen mensen op Twitter zijn, betekent het niet strategisch en agressief profiteren van sociale media een enorme gemiste kans.

Mensen bereiken die er toe doen.
Social media is een krachtig hulpmiddel voor ondernemingen, maar het is niet plug-and-play. Om ervoor te zorgen dat Social Media uw bereik effectief vergroot, moet het goed worden gedaan. U moet bedachtzaam en consistent omgaan met uw demografische gegevens, regelmatig originele inhoud plaatsen die resoneert met uw markt en samenwerken met geloofwaardige en gevestigde influencers.

Dit is geen simpele taak als u ook nog eens uw bedrijf moet runnen. Daarom is uitbesteding van aan experts op het gebied van sociale media een slimme strategie. Bij KSN studios, een Digitale Marketing onderneming in Den Haag, nemen we social media over voor onze klanten en benutten we de kracht van betekenisvolle connecties om hun interacties met klanten en hun bedrijfs imago te laten groeien – en uiteindelijk de verkoop te stimuleren met ons krachtige Social Media Management.

Illustratie van social media management

WELK SOCIAAL MEDIA PLATFORM IS GESCHIKT VOOR U?

De juiste Social Media platforms voor uw bedrijf zijn volledig afhankelijk van uw branche, markt en doelstellingen. Steeds meer bedrijven zitten op Social Media. Het Social Media Management team van KSN studios kennen de markt en voordelen van elk platform. Ze bedenken een op maat gemaakte, resultaatgerichte strategie die voor u zinvol is.

Onze Social Media Management service bestaat uit:

Facebook

Creëer, engage en manage uw onderneming interactief en up-to-date. Communiceer met uw publiek. We zullen backstage zijn om onze tweaks te doen om de antimarketinglimieten van de algoritmen van Facebook te overstijgen.

Instagram

Een social media platform wat kan zorgen voor meer bekendheid, toename van klanten en deel uw verhaal onder een zeer betrokken publiek.

Linkedin

Een social media platform voor ondernemers, zakenmensen en bedrijven. Het helpt bedrijven bij het vinden van de juiste mensen; medewerkers, partners en kansen. Dit is een plek waar u uw professionele identiteit beheert, ook maakt u contact met uw professionele netwerk.

Pinterest

Het is het inspiratieportaal van product naar consument. Zie een toename van het consumentenbereik door middel van pinnen, net als mond-tot-mondreclame. Laat Pinterest voor uw bedrijf werken en ga naar die eerste pagina in Google.

Youtube

Het integreren van video’s voor uw onderneming is een slimme zakelijke marketingstrategie, aangezien 72% van de mensen een uitlegvideo zouden bekijken in plaats van over een product te lezen.

 
Woman hold phone to do social media management
PROCESS:
  • Fotograferen en in beeld brengen van uw services
  • Creëeren van originele bedrijfs identiteit en imago d.m.v. grafisch design
  • Creëer aantrekkelijke en relevante originele inhoud (3 tot 5 keer per week)
  • Volledig beheer van uw social media platformen
  • Ontwikkel unieke, vooruitstrevende marketingideeën om nieuwe gebruikers te bereiken
  • Breid uw aanwezigheid uit met online advertenties voor een sociale boost
  • Analyseer campagnestatistieken om resultaten te meten, uw strategie te verfijnen en uw succes op sociale media te verzekeren
  • Bouw een authentiek en betrokken publiek op
  • Reageer op comments, berichten en communiceer authentiek met gebruikers

Wanneer je samenwerkt met KSN Studios voor social media in Den Haag, zorgen wij voor alles. In het begin hebben we speciaal voor u een op maat gemaakte strategie voor het grote geheel gemaakt – uw demografische gegevens identificeren, uw berichten verfijnen en boeiende thema’s voor uw campagnes creëren.

CORE SERVICES