Stijg boven de rest uit met SEO optimalisatie en zie uw verkopen stijgen.

Veel mensen die al bekend zijn met het onderwerp zoekmachine optimalisatie oftewel SEO Optimalisatie, echter vele krijgen al paniek bij het horen van de term SEO

Bij KSN studios, een top SEO bureau in Den Haag, zijn we gemaakt hiervoor en begrijpen we dit volledig. Omdat Google en andere zoekmachines steeds slimmer en slimmer worden zijn traditionele technieken niet meer effectief. Om goed vindbaar te zijn Google en andere zoekmachines moet men kwalitatief SEO uitvoeren. SEO is geen uitgaven maar een investering voor een lange termijn.

Wat is seo?

SEO optimalisatie ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie, is een proces waarbij u veel verschillende acties op uw website uitvoert, waardoor u hoger rankt als potentiële klanten zoekopdrachten uitvoeren. Dit betekent dat uw website op de eerste pagina van Google komt te staan, waardoor we ‘organische’ leads genereren. Dit betekent dat u niet betaalt voor elke lead die binnenkomt, ze komen “organisch” binnen via zoekopdrachten van potentiële klanten.

Maar wat is het SEO optimalisatie eigenlijk?

In onze boeken is SEO niet eenvoudig. Het is de combinatie van acties die op uw website zijn ondernomen, vanaf het begin van de ontwikkeling, om precies te zijn, oorspronkelijk geschreven inhoud, helemaal tot en met een maandelijkse nauwkeurige analyse van de voortgang in positie met de door Google aanbevolen positionering factoren (linken, on- paginaoptimalisatie, het toevoegen van inhoud, enz.) om ervoor te zorgen dat uw positie behouden blijft en gebruikers naar uw bedrijf blijft trekken. Zelfs als we uw positie naar pagina één brengen, is onze taak nog lang niet voorbij: de concurrentie wordt alleen maar groter en we moeten uw website voortdurend analyseren en verbeteren om ervoor te zorgen dat die posities niet dalen. Deze constante verbetering en analyse maakt deel uit van wat ons tot een van de beste SEO-bureaus in Den Haag maakt, die kwalitatief SEO levert aan klanten in heel Nederland (om nog maar te zwijgen van andere landen).

Illustratie van team werkend aan SEO optimalisatie
Onze SEO service bestaat uit:

LEAD Generation SEO.

Bereik online doelstellingen met SEO-strategieën die zijn ontwikkeld voor het genereren van nieuwe klanten door middel van zoekwoord gerichte landingspaginas.

Webshop SEO.

Richt u uitsluitend op klanten die klaar zijn om te kopen en stuur ze rechtstreeks naar uw webshop.

Lokale SEO.

Wordt beter gevonden in uw eigen regio. Dominate lokale map rankings en mobiele zoekopdrachten in uw omgeving.


PROCESS:

Het is belangrijk om u website en bedrijf te positioneren op zoektermen waar veel zoekverkeer is en evenals lage concurrentie. Dit wordt gedaan met de nieuwste technologieën en tools om zo erachter te komen op welke zoekwoorden het meest wordt gezocht. Ook wordt er gekeken waar zo min mogelijk concurrentie te vinden is. Zo genereren we het juiste verkeer voor meer conversies en zie hoe uw inkomsten omhoogschieten met SEO optimalisatie.

Hier komen wij bij het technische gedeelte. Voor het toepassen van SEO kijken wij eerst naar on page SEO. Dit zijn acties en teksten zoals uw meta description dat in de dashboard van uw website moet worden geïmplementeerd.

Door middel van SERP tools kunnen wij de veranderingen op google pagina’s in de gaten houden en hierop inspelen indien dit nodig is.

Als u samenwerkt met de beste SEO specialisten van KSN studios die Den Haag te bieden heeft, is dat precies wat u krijgt. Gevonden worden op Google of zelfs het verbeteren van uw huidige positie in zoekmachines is gewoon de eerste stap naar uw digitale marketing strategie.

We ontwikkelen een nauwkeurig afgestemde SEO optimalisatie strategie om voor u het juiste soort verkeer te krijgen voor meer conversies, meer verkopen en – u raadt het al – meer inkomsten.

Eindelijk, een SEO expert in Den Haag waarop bedrijven kunnen vertrouwen voor omzetgroei op de lange termijn.

CORE SERVICES