De beroemde zin van Bill Gates: “Als uw bedrijf niet op internet is, bestaat uw bedrijf niet”, zegt alles. Als uw bedrijfsnaam of merk tegenwoordig niet in de resultaten van zoekmachines voorkomt, bent u gewoon onzichtbaar voor consumenten.

Daarom heb je een online marketing consultant nodig, een team dat adviseert, plant en onderzoek doet naar de perfecte marketingstrategie voor een bedrijf op internet. Hier bij KSN Studios is ons belangrijkste doel om uw leads en conversies te verhogen, wat resulteert in meer groei en inkomsten voor uw bedrijf.

Een van de belangrijkste functies van een marketing consultant is ook het optimaliseren van tijd. Daarom hechten we zoveel belang aan de automatisering van alle soorten processen, zowel intern voor een goede workflow en communicatie als extern voor het publiek. Weten hoe u middelen correct kunt gebruiken ten gunste van winstgevendheid, is een van de belangrijkste onderwerpen die vandaag in online marketing worden behandeld.

Wat wordt verstaan onder online marketing advies?

Een online marketing adviseur houdt zich bezig met het adviseren van bedrijven over hun online marketing strategie en de problemen die hierbij om de hoek komen kijken. Er wordt kortom gekeken naar hindernissen en hierbij krijg je advies hoe die overwonnen kunnen worden opdat je een grotere winst en groei kunt behalen uit je website. Daarnaast verricht een online marketing adviseur kwalitatieve klantonderzoeken, helpt deze bij de implementatie van advies en wordt er advies gegeven over brand management.

Wanneer heb je een Online Marketing Consultant nodig?

  • U heeft een website of blog voor uw bedrijf gemaakt en niemand bezoekt deze, waardoor ze niet in de verkooptrechter komen.
  • Ze bezoeken het, maar er zijn geen conversies, dat wil zeggen dat de bezoekers niet de actie uitvoeren die u voorstelt.
  • Je hebt bezoeken en conversies, maar ze kopen niet.
  • U weet niet eens wat een verkooptrechter is, en de weinigen die wel kopen, komen niet terug om bij u te kopen, en zij bevelen u ook niet aan.
  • Dit wil je oplossen door een strategie te bedenken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • U maakt inhoud maar weet niet hoe u deze met SEO moet optimaliseren.
  • U geeft er de voorkeur aan om advertenties te betalen en in te huren, maar u kent SEM niet en u verliest geld.
  • Uw e-mail marketing strategie is een puinhoop met een gekochte lijst met e-mails waarvan u alleen wordt gemarkeerd als spam.
  • Of u start net een nieuw bedrijf en u weet dat u een deskundig digitaal marketingteam nodig heeft.

Werken met een Online Marketing Consultant zorgt voor succes en verkoop dankzij een team met de nodige tools en middelen die nodig zijn voor de enorme digitale wereld. ​ Maar online marketing gaat niet alleen over het verkopen van meer. Het staat op het punt om beter te verkopen en de middelen die internet ons biedt maximaal te optimaliseren. ​Met KSN Studios positioneert u uw merk online en creëert u permanente verbindingen met uw klanten!

 

CORE SERVICES